Mittwoch, 16. Mai 2007

Ma olen õnnelik! Sellist asja ei öelda just sageli selles koletus hallis elus. Aga elu ei ole hall! Tuleb vaid silmad lahti teha. Kui palju on värve! Iga moment on ise värvi. Isegi hallil ja hallil on vahe. Üks on sinakama tooniga, teine rohekama või isegi päikesekarvalise tooniga. EI OLE HALL.
Praegune moment on minul meresinine segatud salapärase rohelisega kuuhõbeda paistel.
Ja see õnn pole mingi ma-täna-olen-õnnelik-sest..., vaid ma OLEN õnnelik.

Freitag, 11. Mai 2007

öööööööööö

Oi kui ammu pole siia midagi kribinud! Isegi üllatusin. Aga samas, keda huvitavadki minu paeudoprobleemid! Jaajaaa, ka naistel, mitte vaid meestel on pseudoprobleemid - loomulikult palju tagasihoidlikumad ;D
Näiteks sattusin mina täna linna - üle üüüüüsna pika aja. Mõtlesin, et ostaks endale uued kingad. Suveks. Madalad ja mõnusad, sellised plätalised, sest poolpäranduseks saadud mõnusad ja nahksed ähvardavad läbi kuluda. Et mul selline mõte ka pähe pidi tulema! Selliseid nagu mul enne oli, pole loomulikult olemas! Ja siis ma pidin tõdema, et mul pole mitte mingit väljakujunenud kinga/jalanõu maitset olemas! Valik oli nii kohutavalt suur, et nutt tuli kurku. Kuidas ma igatsesin sel hetkel head sõbrannat või ühte mitteigavlevat, adekvaatset sõpra enda kõrvale! Ok, kingapoest mina pagesin. Nii, kuidas oleks uute bikinidega? Mustavalgelillelisekirjud? Pruunid-tikitudlillelised? Pruunidroosatäpilised? Vanaroosaruudulised? Rohelisedlillelised? AAAAAAAPPPPIIII! Jäi ka see ost ära. Seelikut nagu mina teda tahan , pole nagunii olemas, nii et ei hakanud väga otsimisega vaevagi nägema. Jajahh - naised ja shoppamine :D Mis aga suve, ehk siis järgnevat kuud puudutab, siis vähemalt juuksevärvimuutuseotsus võeti mu õlult. Tegu siis nii pooleldi kihlveoga ;D Mitte, et ma oma juuksevärvi üle juurelnud oleks. Lihtsalt, nüüd pole pääasu - nii et, vooollllahhh, siit ma tulen!
Igatsen suve juba pikisilmi! Vähemalt jupikest temast nii jaanipäeva paiku.
Tegelikult on hämmastav, kuidas mu suhtumine aega/ellu muutunud on. Aeg/elu on midagi, mis meile endile kuulub. On meie endi otsus, mis me temaga peale hakkame. Teisipidi, olen kogenud ka kuidas mind ümbritsevatel inimestel on võimu minu aja/elu üle, kuidas mind peaaegu elusana on maha matta võimalik. Sellised kogemused arendavad ühtepidi jonnakust, teisipidi äratavad tõrksameelsust ja isepäisust - phäääh, saan ka isepäini! Tegelikul olen siiski ka mina vaid nõrk inimlapsuke, kes hea meelega aegajalt kellegi tugevale õlale toetuks. Uskumatu, et mina midagi sellist väidan! Aga nii see on. Ei ole lihtsalt võimalik alati teiste jaoks olemas olla. Viimane piisk karikasse oli ilmselgelt tänane öö, kus ma taaskord suure, ärakuulava `õe` rollis olin, keset õrnutsevaid paarikesi. Toetav õlg, kus sa oled?! Mina olen ja elan, teadlikult, sihiga... Loomulikult saan ka ise!....aga ma ei taha!

Nii, kui teksti kohta küsimusi on, siis palun!
Juhuuu, varsti on suvealgus! See tähendab et vahetestid on seljataga ning ees seisab lend põhja poole! Kusjuures vahepeatusega Poolas - sellise variandiga pole veel lennanud - ikka uus ja huvitav, mulle sobib :)

Ah, veel väike vahepala - leidsin hiljuti ühe lepingu selle kohta, et keegi lubas mind kord `laua alla` juua. Leping puha tunnistajate poolt allkirjastatud :D Tea kas olen äkki liiga vana selliste lepingute täitmise nõudmiseks? Arvestades veel seda, et viimased paar nädalat on mul hirmus treening ka jälle selja taga, mis sellist puudutab. Eks näis! ;P

kallikalli, teie Egle